Πες μου τι σάντουιτς τρως… να σου πω ποιος είσαι!

15-1-2014

Ξέρουμε πολύ καλά, ότι ένα σάντουιτς δεν είναι συνήθως ένα απλό σνακ μέσα στην ημέρα για πολλούς...

αλλά ένα κανονικό και πλήρες γεύμα κάπου ανάμεσα στις ώρες εργασίας, πίσω από τον υπολογιστή ή στο κυλικείο στο lunch break (για τους τυχερούς). Επομένως, η επιλογή του σάντουιτς που θα αποτελέσει το (μοναδικό ίσως) μεσημεριανό σας είναι ιερή! Σταματήστε λοιπόν, να κοιτάτε καθημερινά τα ζώδια στα περιοδικά για να καταλάβετε τι σκέφτεται ο άλλος για εσάς και απλώς, ρίξτε μια ματιά στο σάντουιτς που τρώει…

Σκέτο τυρί

Είστε άνθρωποι ελεύθεροι και ανέμελοι σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Huffington Post. Δεν σκοτίζεστε εύκολα με πράγματα στην καθημερινότητά σας και είστε απλοί και ειλικρινείς στις σχέσεις σας. Δίνετε σημασία στις χαρές της κάθε στιγμής και είστε άνθρωπος αξιαγάπητος.

Σάντουιτς με γαλοπούλα

Αν προτιμάτε να φτιάχνετε το σάντουιτς ή το τοστ σας με γαλοπούλα, καπνιστή ή βραστή, τότε μάλλον συνηθίζετε να παίρνετε την πεπατημένη οδό. Δεν είστε πολύ του ρίσκου και των αλλαγών και αγαπάτε τη ρουτίνα σας. Δεν ενθουσιάζεστε συνήθως με τις μόδες που πάνε και έρχονται, αλλά κάνετε πιο κλασικές επιλογές.

Με μπέικον ή αυγό

Αν τώρα βάζετε μια φέτα (ή και περισσότερες) τραγανού bacon μέσα στις δυο αθώες φετούλες ψωμιού ή ένα βραστό αυγό, τότε σίγουρα είστε τύπος πληθωρικός, που του αρέσουν οι πλούσιες γεύσεις, είστε καλοπερασάκιας και καλοζωισμένος. Δεν κάνετε εκπτώσεις στη ζωή σας εύκολα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε το ξυπνητήρι σας μία ώρα νωρίτερα για να ψήσετε το μπέικον και να φτιάξετε το σάντουιτς.

Σάντουιτς με ψωμάκι ντόνατ

Σας αρέσει η γεύση του αφράτου ντόνατ μαζί με κάποιο αλλαντικό και λίγο τυρί. Ε ναι λοιπόν, πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε άνθρωπος έντονος, με τα καλά και τα κακά του. Μπορεί να φοβούνται οι γύρω σας την ώρα και τη στιγμή που θα σας ανακοινώσουν κάτι κακό, αλλά παράλληλα είστε άνθρωποι παθιασμένοι, με άφθονα θετικά συναισθήματα που τα εξωτερικεύετε πάντα. Και μέσα σε όλα είστε ρισκαδόρος και δεν τρομάζετε εύκολα.

Ζεστό σάντουιτς με λιωμένο τυρί και αλλαντικά

Αν προτιμάτε το σάντουιτς σας ζεστό και το τυρί σας λιωμένο, τότε σίγουρα έχετε σθεναρή προσωπικότητα και δεν φοβάστε να τη δείξετε. Τολμάτε να πείτε την άποψή σας δυνατά, ακόμα κι αν δεν ακουστεί ευχάριστα σε μερικούς. Είστε άνθρωπος περήφανος και δεν το κρύβετε.

Ανοιχτό σάντουιτς

Αν προτιμάτε να βάζετε μόνο τη βάση του ψωμιού στο σάντουιτς σας χωρίς να το «σκεπάζετε», τότε μάλλον είστε τύπος νοσταλγικός , που συχνά αναπολεί τις χαμένες ανέμελες παιδικές του στιγμές. Αυτό είναι όμορφο μερικές φορές, αλλά μάλλον θα πρέπει να μεγαλώσετε κάποια στιγμή γιατί τα χρόνια περνούν και οι ευθύνες έγιναν βουνό…

Με τόνο

Είστε τύπος ρομαντικός και ευαίσθητος. Εκφράζεστε με τρυφερότητα και το ίδιο θέλετε να κάνουν και οι άλλοι σε εσάς. Δεν σας ενδιαφέρει το εξωτερικό περιτύλιγμα και δεν μένετε καθόλου στην εμφάνιση. Άλλωστε είστε τόσο όμορφοι εσωτερικά, που αυτό «φωνάζει» από μόνο του.

Με γλυκιά γέμιση

Τέλος, αν σας αρέσουν οι γλυκές γεύσεις και βάζετε στο σάντουιτς από νουτέλα, μέχρι μαρμελάδα με βούτυρο ή φυστικοβούτυρο, τότε η Huffington Post μαρτυρά, ότι είστε άνθρωπος κάπως προβλέψιμος, αλλά και πιστός. Εύκολα θα εμπιστευόταν κανείς σε εσάς το πιο βαθύ του μυστικό και θα ένιωθε απόλυτη ασφάλεια. Τι τύχη!

perierga.


Ζωδια για το site σας

Σύντομες προβλέψεις

Ζώδια με βαθμολογίες


Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Προσθέστε το στο site σας