Το 2013 στο 70%....

3-1-2013

της αστρολόγου ΔήμητραςΠαπανικολοπούλου-Περκουλαράκη

PMAFA(Professionalτης γενετικής αστρολογίας της AmericanFederation of Astrologers)

Το2013 ονομάζεται το έτος του φιδιού καιείναι το έτος της αφύπνισης. Το φίδισυμβολίζει την γνώση, την σοφία και τονμυστικισμό. Είναι γνωστό από την αρχαίαΕλλάδα στον αστερισμό του οφιούχου πουέχει να κάνει με την υγεία (Ιπποκράτης,Ασκληπιός).

Το2013 μπαίνει πολύ δυναμικά με την νέασελήνη στον Υδροχόο στις 10 Φεβρουαρίου(τότε ουσιαστικά αρχίζει για την κινεζικήαστρολογία το έτος του φιδιού). Ο τυχερόςαριθμός της χρονιάς είναι το 6

πουσυμβολίζει την ψυχή και την μετάβασησε μια ουράνια κοινωνία αγάπης. Στις 2Μαρτίου πραγματοποιείται μια σπάνιακαι δυνατή ευθυγράμμιση στους Ιχθύεςμε τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη καιτον Ήλιο στον 10 οίκο που θα διαρκέσει10 μέρες, φαινόμενο που επαναλήφθηκε28.500 χρόνια πριν. Θα υπάρξει έλλειψητροφίμων, λόγω του Κρόνου στον Σκορπιόκαι μετατοπίσεις πληθυσμών. Αλλά, φίλεςκαι φίλοι, πιο πολλά θα πούμε με άρθραμας κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησηςτων συγκεκριμένων αστρολογικώνφαινομένων.

Ηεποχή που θα διανύσουμε χαρακτηρίζεταισυμβολικά από τα τρία φύλλα της τράπουλαςΤαρώ: τον Τρελό, την Σελήνη και τον Κόσμο.Συνεχίζοντας η ψυχή της ανθρωπότηταςτο ταξίδι της Γνώσης μέσα στο Σύμπαν θαχρειαστεί να ξεκαθαρίσει τις πλάνεςτης όλο και αυξανόμενης διαίσθησης του,έτσι ώστε να αντικατοπτρίσει μέσα τουκαθαρότερα την παγκόσμια Σοφία,κερδίζοντας, με τον τρόπο αυτό, μια νέαοπτική αντίληψη του Κόσμου. Η τελευταίαθα σημάνει και το ξεκίνημα μιας νέαςπεριόδου στην πνευματική ιστορία τηςανθρωπότητας.

Ηευθυγράμμιση των πλανητών θα μας δώσειτην δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε άλλουςκόσμους που θα έχουν σχέση με τημεταφυσική. Οι χαρισματικοί άνθρωποιθα αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τοένστικτο τους και την ενόραση τους.Αρχίζει η χρόνια των κρυστάλλινων καιindigo παιδιών και άλλων ανθρώπων.

Προχωρώνταςμέσα στον αστρολογικό ζωδιακό χάρτητης χρονιάς συναντάμε τις εκλείψεις.Οι πρώτη θα συμβεί στις 25 Απριλίου καιθα είναι μια σεληνιακή έκλειψη στονΣκορπιό, σε βίαιο δηλαδή ζώδιο. Στις 10Μαΐου θα πραγματοποιηθεί μια ηλιακήέκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου ενώ στις25 Μαΐου μια σεληνιακή έκλειψη στονΤοξότη. Μέσα τον Μάιο σχηματίζεταιεπίσης ένα πολύ ισχυρό τετράγωνο μεταξύΟυρανού και Πλούτωνα μαζί με μαγνητικέςκαταιγίδες. Το τετράγωνο αυτό θαεπαναληφθεί και τον Σεπτέμβριο.Συνεχίζοντας το ταξίδι μας μέσα στονζωδιακό κύκλο του χρόνου θα έχουμε στις18 Οκτωβρίου μια άλλη σεληνιακή έκλειψηστον Κριό και στις 3 Νοεμβρίου μια ηλιακήέκλειψη στον Σκορπιό.

Τααστρολογικά αυτά φαινόμενα θα προκαλέσουνστον πλανήτη ακραία καιρικά φαινόμεναόπως σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων,παλιρροϊκά κύματα και τυφώνες. Οι χώρεςή οι περιοχές που θα πληγούν εντονότεραθα είναι οι Σκανδιναβικές, το ΗνωμένοΒασίλειο, η Βόρεια και Νότια Αμερικήκαι η Αίγυπτος. Αναμένεται να ξεσπάσουνκοινωνικές εκρήξεις στην νότια Ευρώπη,ανάμεσα σε αυτές και στην Ελλάδα. Θαυπάρξουν ακόμη πολιτικές ανακατατάξειςστην Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία,την Τουρκία και την Κύπρο. Πολύ πιθανόείναι επίσης και ένα παγκόσμιο οικονομικόκραχ όπως και αναφλέξεις στην ΜέσηΑνατολή και την Βόρεια και ΚεντρικήΑφρική. Σε γενικότερο επίπεδο η χρόνιααυτή θα μας δώσει την δυνατότητα νααναπτύξουμε την συλλογική δουλεία καιτον σεβασμό στον άνθρωπο.

Πρέπειεδώ να γίνει αντιληπτό ότι οι επιδράσειςτων παραπάνω αστρολογικών φαινομένωνθα προκαλέσουν τα γεγονότα που αναφέρθηκαναλλά όχι άμεσα, δηλαδή οι επιπτώσειςμιας ηλιακής έκλειψης που κρατάει δύοώρες μπορούν να διαρκέσουν δύο χρόνια.

ΗΕλλάδα την περίοδο αυτή μπαίνει σετροχιά εκλογών, με επαναλαμβανόμενεςεκλογικές αναμετρήσεις, χωρίς ναπροκύπτει αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλάμε κοινωνικές αναταραχές και αύξησητης εγκληματικότητας. Το μεταναστευτικόπρόβλημα επίσης θα οξυνθεί και θα συμβούνακραία καιρικά φαινόμενα. Παρ’ όλα αυτάόμως η Ελλάδα αλλάζει σελίδα με το θάνατοτου παλιού!

ΟΕυρωπαϊκός Νότος θα ζήσει και αυτόςιστορικές στιγμές. Η Ιταλία θα σείεταικαι ο ο ρόλος του Πούτιν στα Βαλκάνιακαι την Ευρώπη θα είναι σημαντικός. Θαυπάρξουν ακόμη πολιτικά χτυπήματα στηνΤουρκία και στην Κύπρο. Μια δολοφονίαπολιτικού θα αναστατώσει την Αμερική,θα διασπαστεί η ΟΝΕ και πολιτικά σκάνδαλαθα ταράξουν την Αγγλία, την Γαλλία αλλάκαι την Γερμανία.

ΔήμητραΠαπανικολοπούλου – Περκουλαράκη



Τηλ.: 210 5140963 Κινητό: 6946 507500 Email: [email protected] Blog: Διαδικτυακό Κανάλι:

ΚΡΙΟΣ

Μετάαπό μια μακρά περίοδο δυσκολιών τηνχρονιά αυτή θα έχετε οικογενειακήευτυχία, οικονομική εύνοια και ευνοϊκέςεπαγγελματικές προοπτικές. Θα ανταμειφθείτεγια την σκληρή δουλειά σας και θα κάνετεταξίδια.

Αποφύγετε τους διαπληκτισμούςκαι τις έντονες διαφωνίες που μπορείνα οδηγήσουν σε δυσμενείς καταστάσειςκαι σκάνδαλα. Μην παίρνετε άχρηστουςκινδύνους και μην είστε επιθετικοί.Πιθανή ξαφνική απώλεια μπορεί να έχειαρνητικές συνέπειες στην υγεία σας. Τηνοποία θα πρέπει να φροντίσετε ιδιαίτερατην χρονιά αυτή. Βάλτε σε αναμονή όλατα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το2013 θα είναι για εσάς μια φανταστικήχρονιά με ευτυχία, επιτυχίες, φήμη καιπρόοδο. Θα ζήσετε ευτυχισμένεςοικογενειακές στιγμές και θα πάρετεβοήθεια από αδέλφια και συγγενείς. Νέεςευκαιρίες σας περιμένουν. Η επικοινωνίακαι οι συμβιβασμοί θα αυξήσουν τιςπιθανότητες επιτυχίας σας.

Απομακρύνετετυχόν σκέψεις που έχετε για αλλαγήεπαγγέλματος και προσέξτε τα έξοδα σαςτα οποία αναμένεται να αυξηθούν. Αποφύγετεπαντός είδους κερδοσκοπικές κινήσειςκαι την ανάληψη κινδύνων. Μπορεί ναέχετε μικρά προβλήματα υγείας που θασας προκαλέσουν άγχος. Παρόλα αυτά θαπαραμείνετε ενεργητικοί και ενθουσιώδειςκαι θα αρχίσετε να κλίνετε προς τηνπνευματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδοςαυτή είναι εξαιρετική για τα οικονομικάσας. Αυτή είναι μια πολύ παραγωγικήχρονιά όπου η ζωή σας θα γίνει πιο σταθερήκαι θα κερδίσετε ένα μεγάλο σεβασμό.Μπορείτε να αποκτήσετε γη ή ένα όχημα.Το περιβάλλον θα είναι γεμάτο συνεργασίεςπου θα σας βοηθήσουν να κάνετε μεγάληπρόοδο στα επαγγελματικά σας. Νέεςευκαιρίες θα παρουσιαστούν στο δρόμοσας.

Πιθανόν να αντιμετωπίσετε στρεςχωρίς καμία βάση και να είστε ευάλωτοισε μικροτραυματισμούς.

Κατά το τέλοςτου τρέχοντος έτους θα έχετε ανησυχίεςκαι εντάσεις. Μερικοί ίσως χρειαστείνα αντιμετωπίσουν μια ξαφνική απώλεια.Τα προβλήματα υγείας σας μπορεί νααυξηθούν και οι προσωπικές σας σχέσειςδεν θα λειτουργούν καλά, γεγονότα πουθα οδηγήσουν σε έλλειψη εμπιστοσύνηςκαι πτώση του ηθικού σας. Οι αντίπαλοίσας θα παραμένουν σε εγρήγορση και θαπροσπαθήσουν να αμαυρώσουν την εικόνασας. Συγκρατήστε την τάση σας για ανάληψηκινδύνου και αποφύγετε τη λήψη σημαντικώναποφάσεων. Όλες οι προσπάθειές σας γιατη βελτίωση της κατάστασης θα πάνεχαμένες αλλά σταδιακά, οι καταστάσειςθα αρχίσουν να στρέφονται προς όφελοςσας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2013 θα έχετεανάμικτες επιρροές με οφέλη καιπροβλήματα. Η αρχή του έτους δεν θα είναιγόνιμη, αλλά σταδιακά θα βρείτε τηνεπιτυχία και αρμονία έρχεται το δρόμοσας. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τιςευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν καιαποφύγετε τις διαφωνίες με συναδέλφουςσας καθώς και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.Πιθανόν να χρειαστεί να αναβάλετε κάποιομακρύ ταξίδι που διαφορετικά θα οδηγήσεισε απώλειες.

Την χρονιά αυτή θα πρέπεινα δώσετε μεγάλη σημασία στην οικογένειασας της οποίας η γαλήνη κινδυνεύει ναδιαταραχτεί. Προσέξτε τις αυξημένεςδαπάνες. Κάτω από τις αντίξοες συνθήκεςπου θα περάσετε θα στραφείτε προς τηνοικογένεια σας και θα νιώσετε κοντά σεσυγγενείς και αδέλφια.

ΛΕΩΝ

Το2013 θα έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα μεπροβλήματα, ψέματα και ανεπιθύμητεςδαπάνες αλλά τελικά θα είναι μια πολύανθηρή περίοδος για σας. Προσπαθήστενα μείνετε ήρεμοι και ισορροπημένοιστη ζωή σας. Με τον καιρό, θα σας φύγειτο άγχος και η οικογένεια σας θα σαςστηρίξει πολύ σε αυτό. Παρόλα αυτά μεσκληρή δουλειά, την οποία θα εκτιμήσουνοι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας, θακερδίσετε επαγγελματικά. Αυτή είναι ηκαλύτερη εποχή για να κάνετε ταξίδια.Ευνοούνται οι προσωπικές και επαγγελματικέςσυνεργασίες και θα κερδίσετε πολλά απότην αναγνώριση και το σεβασμό κατά τηδιάρκεια αυτής της περιόδου. Επίσηςείναι μια εξαιρετική περίοδος γιαανώτερες σπουδές, νέες επιχειρήσειςκαι πολλά άλλα. Θα έρθετε και σε επαφήμε πνευματικούς ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μικτάαποτελέσματα επιφυλάσσει η χρονιά αυτήγια το ζώδιο σας αρχίζοντας με οικονομικήσταθερότητα και ταξίδια μεγάλωναποστάσεων. Το καλύτερο μέρος όμως είναιότι θα κερδίσετε αρκετό σεβασμό καιτιμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.Μπορεί να κερδίσει από τις συναλλαγέςακινήτων.

Θα αντιμετωπίσετε κακή υγείαμελών της οικογένειας σας, άγχος, περιττάέξοδα, και γενικά προβλήματα με χρήματαπου θα έρθουν σαν αποτέλεσμα αυξημένωνκινδύνων που πιθανόν να αναλάβετε. Θαυπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σας και θαεπικρατήσει ανασφάλεια. Γενικά θα είναιμια μέτρια χρονιά. Ωστόσο με το χρόνοοι καταστάσεις θα αλλάξουν και θα υπάρξειαρμονία στην οικογένεια σας και οιπροσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίεςσας θα παραμείνουν καλές. Θα ανακαλύψετεμέσα σας μια κλίση προς την πνευματικότητακαι τη θρησκεία και θα εκτελέσετε κάποιεςευσεβείς πράξεις.

ΖΥΓΟΣ

Το επόμενοέτος θα αποδειχθεί πολύ ευνοϊκό για σαςμε ευκαιρίες για επιπλέον κέρδη, αύξησητων εσόδων σας και δημιουργία καλώνσχέσεων με ηλικιωμένους και προϊσταμένουςσας.

Από την άλλη πλευρά πιθανόν ναέχετε μεγάλες διαφορές με ανθρώπουςκαι να χάσετε χρήματα γεγονότα που θασας δημιουργήσουν μεγάλη ψυχική έντασηκαι απώλεια σεβασμού από την κοινωνία.Δεν είναι καλή χρονιά για επιχειρήσεις,μεγάλες επενδύσεις, νομικές υποθέσειςκαι σχέσεις με τους εχθρούς σας. Προσέξτετις αυξημένες δαπάνες και ασχοληθείτεμε φίλους, οικογένεια και συναδέλφους.Να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματααγάπης. Σταδιακά η ισορροπία θααποκατασταθεί και θα είστε σε θέση νατηρήσετε τις δεσμεύσεις σας στηνοικογένεια και στην επαγγελματική ζωή.Υπάρχουν επίσης πιθανότητες επιτυχίαςστην καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το έτος2013 θα αρχίσει με μια περίοδο ακμής πουθα ακολουθήσει μια περίοδος προβλημάτωναλλά γενικά θα είναι θετικό. Ευνοούνταιη γνώση, η μάθηση και οι φιλανθρωπικέςπράξεις. Τα παιδιά σας θα έχουν μεγάληεπιτυχία. Επίσης θα έχετε επιτυχία σεόλους τους τομείς και ειδικότερα στοντομέα της εκπαίδευσης και της σταδιοδρομίας,μεγάλες υλικές απολαβές και πραγματοποίησητων επιθυμιών σας. Θα έχετε ευχάριστηοικογενειακή ζωή με τον σύντροφο σας.

Οικαταστάσεις όμως θα αλλάξουν και ίσωςχρειαστεί να αντιμετωπίσετε ξαφνικέςοικονομικές απώλειες που θα δημιουργήσουνάγχος και εντάσεις αλλά και σωματικέςπαθήσεις. Με τον καιρό όμως θα αναλάβετετον έλεγχο των καταστάσεων και θακερδίσετε την ευημερία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θαέχετε μια πολύ καλή χρονιά όπου θα λυθούνπολλά από τα προβλήματα σας και θα γίνετεπιο ώριμοι.

Να προσέξετε την υγείαςσας γιατί ακόμη και μια μικρή αμέλειαμπορεί να σας κοστίσει πολλά. Ερωτικάη χρονιά δεν είναι καλή και μπορεί ναχάσετε αυτό που αγαπάτε, λόγω τουπείσματος σας, εκτός εάν αποφασίσετενα ενεργήσετε με σύνεση. Δώστε προσοχήστα αγαπημένα σας πρόσωπα και το δεύτεροεξάμηνο του έτους τα συναισθηματικάσας θα βελτιωθούν. Για όσους πλησιάζουντην κατάλληλη ηλικία οι πιθανότητεςγάμου είναι ισχυρές. Τα παντρεμέναζευγάρια θα έχουν πιο πλούσια εμπειρίατης αγάπης.

Φέτος δεν είναι μια πολύκαλή χρονιά για την καριέρα σας και θαχρειαστεί να δουλέψετε σκληρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2013 παίρνετε τηνευκαιρία να δημιουργήσετε μόνοι σας τηζωή σας.

Ευνοούνται θέματα πουσχετίζονται με την καρδιά ή την αγάπηκαι την καριέρα σας στην οποία θα πρέπεινα επικεντρωθείτε γιατί μέσα από αυτήνθα πετύχετε το σεβασμό και τη φήμη.Επαγγελματικά θα έχετε επιτυχία. Οιπηγές των εσόδων σας θα αυξηθούν και ηοικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί.Προσέξτε όμως γιατί υπάρχει κίνδυνοςαπό επενδύσεις. Οι μαθητές θα πάρουνπιο σοβαρά τις σπουδές τους και θαεπενδύσουν το χρόνο τους παραγωγικά.

Τοπεριβάλλον του σπιτιού δεν θα είναιπολύ καλό το δεύτερο εξάμηνο ενώ ηοικογένειά σας θα σας απογοητεύσει.Είστε ένα πρόσωπο με κατανόηση και αυτόθα βοηθήσει τη σχέση σας να ανθίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αλλαγή στη δουλειάή μια προαγωγή μπορεί να έρθει το δρόμοσας την χρονιά αυτή και επίσης θα έχετετην υποστήριξη δημοσίων υπαλλήλων καιαξιωματικών, που θα σας βοηθήσουν νααυξήσετε το κέρδος σας. Ορισμένοιανταγωνιστές σας θα σας δημιουργήσουνεμπόδια αλλά θα καταφέρετε να τουςκρατήσετε υπό έλεγχο. Δεν θα έχετε σοβαράπροβλήματα και θα διεκπεραιώνετε τιςεργασίες σας με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπάρχει μια πιθανή προαγωγή θα είναισύμφωνα με την επιθυμία σας. Πιθανόν νασυνεργαστείτε με κάποιον επαγγελματίακαι έμπειρο ο οποίος θα συμβάλει στηβελτίωση της μεθόδου εργασίας σας.

Τηνχρονιά αυτή το οικογενειακό σας περιβάλλονθα είναι γεμάτο ειρήνη και ευτυχία.Ωστόσο, κατά το δεύτερο εξάμηνο τουέτους η σχέση σας με υπερήλικες και ταμέλη της οικογένειας δεν θα είναι τόσοκαλή και θα μειωθεί η δημοτικότητα σαςστο σπίτι σας. Παρόλα αυτά το δεύτεροεξάμηνο θα είναι πολύ ευνοϊκό σε θέματαπου σχετίζονται με την αγάπη. Θα τα πάτεκαλά με το σύντροφο σας και ίσως πάτεσε ένα ιερό προσκύνημα.

ΙΧΘΥΣ

Φαίνεταιότι το 2013 δεν θα είναι καλό για τηνκαριέρα σας. Συγκρούσεις με ανώτερεςαρχές ή προϊσταμένους πιθανόν να σαςεπηρεάσουν αρνητικά. Με υπομονή καιωριμότητα προσπαθήστε να αποφύγετεζημιές στην επιχείρηση ή την εργασίασας. Η οικονομική θέση σας δεν θα είναιπολύ ισχυρή, γιαυτό αποφύγετε τις μεγάλεςεπενδύσεις και μην ξεκινήσετε νέες.Αποφύγετε επίσης τα άσκοπα ταξίδια.

Ελέγξτετην υγεία σας, αλλιώς μπορεί νααντιμετωπίσετε κάποιες σοβαρές ασθένειεςπου σχετίζονται ειδικά με το δέρμα καιτο αίμα σας. Η χρονιά δεν είναι καλή γιατα ερωτικά σας γιαυτό μην παίρνετε τησχέση σας για δεδομένη και δείχνετεπάντοτε υπομονή. Πιθανόν να υποστείτεαυτή τη χρονιά τις συνέπειες παλαιότερωνσχέσεων σας. Προσέξτε τα λόγια σας γιανα μην χάσετε στενούς σας φίλους καιδιαταράξετε τις σχέσεις σας με αγαπημένασας πρόσωπα.

Δήμητρα Παπανικολοπούλου– Περκουλαράκη

Email: [email protected]

Blog:


Ζωδια για το site σας

Σύντομες προβλέψεις

Ζώδια με βαθμολογίες


Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Προσθέστε το στο site σας